Kiuas.fi on IKI-kiukaiden virallinen verkkokauppa.

Ostoskori

Seinä-IKI 6 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Seinä-IKI 6 kW voidaan asentaa suoraan saunan paneeliseinää vasten. Kiukaan syvyys on ainoastaan 23 cm, joten kiuas vie todella vähän tilaa saunassa.

1 595,00 €
Toimitus 5-14 arkipäivää
Tuotekuvaus

Seinäkiukaan tilantarve saunassa on pieni ja laude voidaan tuoda lähelle kiuasta. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut. Kiukaan antamaa löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kiukaan kivet lämpenevät löylykuntoon n. 45-70 minuutissa riippuen saunan koosta. Kiukaaseen on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten.

Kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joista ylemmän saa nostettua kivien latomista varten.

Kiuasta ohjataan erillisellä UKU Glass Black Wi-Fi-ohjauskeskuksella, jonka avulla saunan lämmittäminen helppoa ja kätevää. Ohjauskeskus mahdollistaa saunan lämmittämisen ohjauspaneelin tai etänä matkapuhelinsovelluksen avulla. Sovelluksen käyttämiseen on ohjauspaneeli yhdistettävä Wi-Fi-verkkoon.

Ohjainpaneelin voi uppo- tai pinta-asentaa. Pinta-asennusta varten ohjainpaneeli tarvitsee erillisen pinta-asennuskehyksen >> (ei sisälly ohjauskeskuksen toimitukseen).

Ohjauskeskuksella on 5 vuoden takuu!


Saunan koko
5-9 m³
Maksimikivimäärä
90 kg
Kiukaan korkeus
139 cm
Kiukaan syvyys / leveys
23 / 39 cm
Lämmitysaika
45-70 min.
Sulake
3x10 A
Johto
5x1,5


Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat edessä 10 cm, sivulla 10 cm, takana 0 cm ja ylhäällä 60 cm.

Asennusohjeet (pdf)

UKU Glass Black WiFi ohjauskeskuksen asennusohje (pdf)

Fyysinen ohje (pdf)

Arvostelut

  0 arvostelua
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.