Seinä-IKI 6 kW sähkökiuas, Finlandia-ohjauskeskus
Seinä-IKI 6 kW sähkökiuas, Finlandia-ohjauskeskus Seinä-IKI 6 kW sähkökiuas, Finlandia-ohjauskeskus Seinä-IKI 6 kW sähkökiuas, Finlandia-ohjauskeskus Seinä-IKI 6 kW sähkökiuas, Finlandia-ohjauskeskus Seinä-IKI 6 kW sähkökiuas, Finlandia-ohjauskeskus
IKI

Seinä-IKI 6 kW sähkökiuas, Finlandia-ohjauskeskus

Seinäkiuas voidaan asentaa suoraan saunan paneeliseinää vasten, joten se vie todella vähän tilaa saunassa.

1 175,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

Seinäkiukaan tilantarve saunassa on pieni ja laude voidaan tuoda lähelle kiuasta. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut. Kiukaan antamaa löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kiukaan kivet lämpenevät löylykuntoon n. 45-70 minuutissa riippuen saunan koosta. Kiukaaseen on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten.

Kiuasta ohjataan erillisellä Finlandia-ohjauskeskuksella, jonka voi sijoittaa joko saunatilaan tai saunan ulkopuolelle (ohjainpaneelin johdon pituus on 10 metriä). Finlandia-ohjainpaneeli asennetaan kojerasiaan (71-75mm riippuen valmistajasta).

Kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joista ylemmän saa nostettua kivien latomista varten.


Saunan koko
5-9 m³
Maksimikivimäärä
90 kg
Kiukaan korkeus
139 cm
Kiukaan syvyys / leveys
23 / 39 cm
Lämmitysaika
45-70 min.
Sulake
3x10 A
Johto
5x1,5


Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat edessä 10 cm, takana 0 cm ja ylhäällä 60 cm.

Asennusohjeet (pdf)

Fyysinen ohje (pdf)

Arvostelut 0 arvostelua