S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin
S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin
S-Bar

S-Bar kylmäjuoma-automaatti, pitkittäislauteisiin

Lauteisiin tai muihin puupintaisiin materiaaleihin asennettava kylmäjuoma-automaatti 12 juomatölkille.

355,00 €
Sisältää alv. 24 %Kylmäjuoma-automaatti saunaan

S-Bar kylmäjuoma-automaatti on lauteisiin integroitava kylmäjuoma-automaatti hissillä johon mahtuu 12 juomatölkkiä. Automaatin lataus on nopeaa ja vaivatonta. S-Bar kylmäjuoma-automaatin voi integroida melkeinpä mihin tahasta puupintaiseen kalusteeseen. Kätevällä hissillä voit nostaa kylmät juomat suoraan kylmälaukusta!

S-Barin asennustapa on tyylikäs ja huomaamaton, ja sinne mahtuu 12 kappaletta 0,33 l juomatölkkiä. S-Barin voi saunan lauteiden lisäksi asentaa myös esimerkiksi laitureiden tai saunalauttojen penkkeihin, terassille esim. porealtaan viereen tai terassipöytään kunhan pinta, johon S-Bar kiinnitetään on vaakasuora.

Tämä malli soveltuu pitkittäislauteisiin. Poikittaislauteisiin soveltuvan mallin löydät täältä >>

Tuotetiedot:

  • Tuotemerkki: S-Bar
  • Valmistusmaa: Suomi
  • Toimitussisältö: Puuosat 2 kpl, kylmälaukku, teräsrunko ja hissi
  • Valitse puulaji alasvetovalikosta

Asennusohjeet >> (PDF)
Asennusvideo pitkittäislaude >> (Youtube)Arvostelut 0 arvostelua