Pilari-IKI 7,5 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus
Pilari-IKI 7,5 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus Pilari-IKI 7,5 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus Pilari-IKI 7,5 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus Pilari-IKI 7,5 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus
IKI

Pilari-IKI 7,5 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus

Pilari-IKI 7,5 kW on ensimmäinen IKI-sähkökiuas kautta aikojen. Se on lämmittänyt suomalaisten saunoja ja sydämiä jo yli 15 vuoden ajan.

1 375,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

Löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan keskelle kuuminta kiukaan keskipistettä. Kiukaan 140 kilon kivimassan lämmitysaika on noin 45-70 minuuttia riippuen saunan koosta.

UKU Glass Black Wi-Fi ohjauskeskuksen avulla on sauna lämmittäminen helppoa ja kätevää. Ohjauskeskus mahdollistaa saunan lämmittämisen ohjauspaneelin tai etänä matkapuhelinsovelluksen avulla. Sovelluksen käyttämiseen on ohjauspaneeli yhdistettävä Wi-Fi-verkkoon. 

Ohjainpaneelin voi uppo- tai pinta-asentaa. Pinta-asennusta varten ohjainpaneeli tarvitsee erillisen pinta-asennuskehyksen >> (ei sisälly ohjauskeskuksen toimitukseen).

Ohjauskeskuksella on 5 vuoden takuu!


Saunan koko
7-12 m³
Maksimikivimäärä
140 kg
Kiukaan korkeus
105 cm
Kiukaan halkaisija
34 cm
Lämmitysaika
45-70 min.
Sulake
3x16 A
Johto
5x2,5


Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat sivuilla 10 cm, takana 10 cm ja ylhäällä 60 cm.

Asennusohjeet (pdf)

UKU Glass Black WiFi ohjauskeskuksen asennusohje (pdf)

Fyysinen ohje (pdf)

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet