Pilari-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus
Pilari-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Pilari-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Pilari-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Pilari-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Pilari-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Pilari-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Pilari-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Tumma puu Musta Valkoinen
IKI

Pilari-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus

Tuotenumero 604

Pilari-IKI 6 kW on sähkökiukaiden ”pikkujättiläinen”. Tyylikäs pilarikiuas on IKI-Kiukaan kestosuosikki.

1 240,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

Pilarikiuas 6 kW sopii 5-9 kuution kokoisiin saunoihin. Sähkökiukaan halkaisija on vain 26 cm, ja pienet suojaetäisyydet mahdollistavat kiukaan asettamisen erittäin pieneen tilaan. Kiukaaseen mahtuu kuitenkin muhkeat 100 kiloa kiviä, jotka U-malliset vastukset lämmittävät koko kiukaan pituudelta. Kiukaan lämmitysaika on n. 45-70 minuuttia riippuen saunan koosta. Suuren kivimäärän ansiosta löylyt ovat lempeän pehmeät tai miehekkään tuhdit, silti tarpeeksi happirikkaat pitempäänkin nautintoon.

Kiuasta ohjataan erillisellä Wave-ohjauskeskuksella, jonka voi sijoittaa joko saunatilaan tai saunan ulkopuolelle. Ohjainpaneelille on kolme eri värivaihtoehtoa; tumma puu, valkoinen ja musta. 


Saunan koko
5-9 m³
Maksimikivimäärä
100 kg
Kiukaan korkeus
140 cm
Kiukaan halkaisija
26 cm
Lämmitysaika
45-70 min.
Sulake
3x10 A
Johto
5x1,5


Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat sivuilla 10 cm, takana 10 cm ja ylhäällä 60 cm.

Asennusohjeet (pdf)

Fyysinen ohje (pdf)

Arvostelut 0 arvostelua