Pilari-IKI 4,5 kW sähkökiuas, UKU GB Wi-Fi-ohjauskeskus
Pilari-IKI 4,5 kW sähkökiuas, UKU GB Wi-Fi-ohjauskeskus Pilari-IKI 4,5 kW sähkökiuas, UKU GB Wi-Fi-ohjauskeskus Pilari-IKI 4,5 kW sähkökiuas, UKU GB Wi-Fi-ohjauskeskus Pilari-IKI 4,5 kW sähkökiuas, UKU GB Wi-Fi-ohjauskeskus Pilari-IKI 4,5 kW sähkökiuas, UKU GB Wi-Fi-ohjauskeskus
IKI

Pilari-IKI 4,5 kW sähkökiuas, UKU GB Wi-Fi-ohjauskeskus

Pilari-IKI 4,5 kW on IKI-tuoteperheen juniorimalli ja se soveltuu parhaiten pieniin, kooltaan 3–6 kuution huoneistosaunoihin.

1 275,00 €
Sisältää alv. 24 %

4,5 kilowatin sähkökiuas mahtuu erittäin pieneen ja matalaan tilaan pitkulaisen muotonsa puolesta, sillä sen halkaisija on vain 26 cm ja korkeus 120 cm. Silti siihen mahtuu jopa 90 kiloa kiviä. Suuri kivimäärä takaa reilut ja happirikkaat löylyt kovallekin löylyniskijälle. Kivimassa lämpenee löylykuntoon jo 45-70 minuutissa riippuen saunan koosta. IKI-sähkökiukaat valmistetaan Suomessa ruostumattomasta teräksestä.

UKU Glass Black Wi-Fi keskuksen avulla on saunan lämmittäminen helppoa ja kätevää. Ohjauskeskus mahdollistaa saunan lämmittämisen ohjauspaneelin tai etänä matkapuhelinsovelluksen avulla. Sovelluksen käyttämiseen on ohjauspaneeli yhdistettävä Wi-Fi-verkkoon. 

Ohjainpaneelin voi uppo- tai pinta-asentaa. Pinta-asennusta varten ohjainpaneeli tarvitsee erillisen pinta-asennuskehyksen >> (ei sisälly ohjauskeskuksen toimitukseen).

Ohjauskeskuksella on 5 vuoden takuu!


Saunan koko
3-6 m³
Maksimikivimäärä
90 kg
Kiukaan korkeus
120 cm
Kiukaan halkaisija
26 cm
Lämmitysaika
45-70 min.
Sulake
3x10 A
Johto
5x1,5


Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat sivuilla 10 cm, takana 10 cm ja ylhäällä 60 cm.

Asennusohjeet (pdf)

UKU Glass Black ohjauskeskuksen asennusohje (pdf)

Fyysinen ohje (pdf)

Arvostelut 0 arvostelua