Mini-IKI -puukiuas
Mini-IKI -puukiuas Mini-IKI -puukiuas Mini-IKI -puukiuas
IKI

Mini-IKI -puukiuas

Tuotenumero 100

Mini-IKI on pienin IKI-puukiuasmalli ja se sopii 5–12 kuution saunaan. Pienestä koostaan huolimatta siihen mahtuu huikeat 120 kg kiviä.

1 195,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

Kotimainen puukiuas

Kiukaan tulipesä jatkuu siihen hitsatulla kiertoputkella, jokatakaa suuren kivimassan nopean lämmitysajan. Mini puukiuas on erittäin tehokas lämmityslaite pieniin saunoihin, eikä jätä ketäänkylmäksi edes alalauteilla suuren kivimassansa ansiosta. Vetoa voisäätää luukussa olevasta säätönupista. 

Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin alaverkkovaipasta ovat: sivuille 10 cm, taakse 10 cm ja ylös 100 cm. Huom! suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat kivittämättömästä/paljaasta hormiputkesta 1 m ylöspäin ja 50 cm sivuille. Katso tarkemmat suojaetäisyydet asennusohjeesta. 

Kiukaan voi asentaa hormiin joko suoralla, 90- tai 45-asteen poistoputkella. Huom! Hinta ei sisällä poistoputkea. Soveltuvat poistoputket löytyvät Puukiukaiden lisätarvikkeet -sivulta.

Kiukaan voi varustella myös Plus-osalla, eli kiukaan päälle tulevalla kivikorilla. Myös Plus-osat löytyvät Puukiukaiden lisätarvikkeet -sivulta.Saunan koko
5-12 m³
Maksimikivimäärä
120 kg
Kiukaan korkeus
58 cm
Kiukaan halkaisija
48 cm
Tulipesän halkaisija
27 cm
Tulipesän pituus
50 cm
Paino ilman kiviä
45 kgKiukaan asennusohje (pdf)

Kiukaan mittapiirroskuva (pdf)

Arvostelut 0 arvostelua