Kulma-IKI 7,6 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus
Kulma-IKI 7,6 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus Kulma-IKI 7,6 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus Kulma-IKI 7,6 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus Kulma-IKI 7,6 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus Kulma-IKI 7,6 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus Kulma-IKI 7,6 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus
IKI

Kulma-IKI 7,6 kW sähkökiuas, UKU GB WiFi ohjauskeskus

Kulma-IKI 7,6 kW on saunan tilaihme. Kiukaan säde on ainoastaan 38 cm ja se voidaan asentaa nurkkaan suoraan paneeliseinää vasten.

1 495,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

Kulmakiukaan tilantarve saunassa on pieni ja laude voidaan tuoda lähelle kiuasta. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut. Kiukaan antamaa löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kiukaan kivet lämpenevät löylykuntoon n. 45-70 minuutissa. Kiukaaseen on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten.

Kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joista ylemmän saa nostettua kivien latomista varten.

UKU Glass Black Wi-Fi ohjauskeskuksen avulla saunan lämmittäminen helppoa ja kätevää. Ohjauskeskus mahdollistaa saunan lämmittämisen ohjauspaneelista tai etänä matkapuhelinsovelluksen avulla. Sovelluksen käyttämiseen on ohjauspaneeli yhdistettävä Wi-Fi-verkkoon.

Ohjainpaneelin voi uppo- tai pinta-asentaa. Pinta-asennusta varten ohjainpaneeli tarvitsee erillisen pinta-asennuskehyksen >> (ei sisälly ohjauskeskuksen toimitukseen).

Ohjauskeskuksella on 5 vuoden takuu!


Saunan koko
7-12 m³
Maksimikivimäärä
140 kg
Kiukaan korkeus
129 cm
Kiukaan säde
38 cm
Lämmitysaika
45-70 min.
Sulake
3x16 A
Johto
5x2,5


Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat edessä 10 cm, takana 0 cm ja ylhäällä 80 cm.

Asennusohjeet (pdf)

UKU Glass Black WiFi ohjauskeskuksen asennusohje (pdf)

Fyysinen ohje (pdf)

Arvostelut 0 arvostelua