Kulma-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus
Kulma-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Kulma-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Kulma-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Kulma-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Kulma-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus Tumma puu Musta Valkoinen
IKI

Kulma-IKI 6 kW sähkökiuas, Wave-ohjauskeskus

Tuotenumero 623

Kulma IKI 6 kW on saunan tilaihme. Kiukaan säde on ainoastaan 30 cm ja se voidaan asentaa nurkkaan suoraan paneeliseinää vasten.

1 405,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 5 - 14 työpäivää

Kulmakiukaan tilantarve saunassa on pieni ja laude voidaan tuoda lähelle kiuasta. Tämä antaa tilaa luovalle suunnittelulle lauderatkaisuissa. Kiukaan kaikki osat ovat ruostumatonta terästä ja etupuoli on kokonaan avoin ruostumaton teräsverkko, joka antaa löylynheittäjälle suuren kivipinnan edut. Kiukaan antamaa löylyä voidaan säädellä pehmeästä kipakammaksi kohdistamalla löylynheitto joko kiukaan kylkeen tai suoraan kiukaan päälle. Kiukaan kivet lämpenevät löylykuntoon n. 45-70 minuutissa riippuen saunan koosta. Kiukaaseen on saatavilla ruostumattomasta teräksestä valmistettu integrointikaulus laudeupotusta varten.

Kiukaan etuosa koostuu kahdesta teräsverkkovaipasta, joista ylemmän saa nostettua kivien latomista varten.

Kiuasta ohjataan erillisellä Wave-ohjauskeskuksella, jonka voi sijoittaa joko saunatilaan tai saunan ulkopuolelle. Ohjainpaneelille on kolme eri värivaihtoehtoa; tumma puu, valkoinen ja musta. 


Saunan koko
5-9 m³
Maksimikivimäärä
90 kg
Kiukaan korkeus
139 cm
Kiukaan säde
30 cm
Lämmitysaika
45-70 min.
Sulake
3x10 A
Johto
5x1,5


Suojaetäisyydet tulenarkoihin rakenteisiin ovat edessä 10 cm, takana 0 cm ja ylhäällä 60 cm.

Asennusohjeet (pdf)

Fyysinen ohje (pdf)

Arvostelut 0 arvostelua