KIVI-IKI SL Takkakiuas
KIVI-IKI SL Takkakiuas KIVI-IKI SL Takkakiuas KIVI-IKI SL Takkakiuas KIVI-IKI SL Takkakiuas KIVI-IKI SL Takkakiuas KIVI-IKI SL Takkakiuas
IKI

KIVI-IKI SL Takkakiuas

Tyylikkään takkakiukaan lämmitys tapahtuu saunan ulkopuolelta. KIVI-IKI SL puukiuas soveltuu 15-25 kuution saunoihin.

2 440,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Kotimainen takkakiuas

Näyttävä KIVI-IKI SL takkakiuas isolla lasiluukulla on todellinen katseenvangitsija. Kiukaan lämmittäminen ja puiden lisääminen tapahtuu vaivattomasti saunan ulkopuolelta, joten sauna on helppo pitää puhtaana puuroskasta. Seinän aukon ympärille kiinnitettävä peitekaulus on saatavana mustana tai RST-värisenä sekä kahdessa eri koossa. Korkeampi peitekaulus on tarkoitettu kiukaalle, jonka alla käytetään 70 mm korkeaa IKI:n kiuasalustaa ( 50 cm kiuasalusta ostettava erikseen: https://www.kiuas.fi/tuote/kiukaan-alusta )

Ison lasiluukun ansiosta KIVI-IKI SL Takkakiuas toimii myös esim. takkahuoneen tai pukeutumistilan valaisimena tuoden luonnollista hehkua ja eloa tilaan. Kiukaan valmistuksessa käytetään samoja vahvoja materiaaleja kuin muissakin IKI:n puukiuasmalleissa.

Kiukaan luukku on saatavana oikea- ja vasenkätisenä.

35 cm suora poistoputki kuuluu toimitukseen. Jos kiuas liitetään esim. päältä 90-asteen poistoputkella tiilihormiin, löytyy siihen soveltuva poistoputki Puukiukaiden lisätarvikkeet -sivulta.

Jos kiuas ostetaan yhdessä IKI T600 Kiuaspiipun kanssa, toimitukseen sisältyy 30 cm soviteverkko sekä verkon sisälle tuleva poistoputki.

Saunan koko
15-25 m³
Maksimikivimäärä
240 kg
Kiukaan korkeus
141 cm
Kiukaan halkaisija
48 cm
Lasiluukun leveys
36 cm
Lasiluukun korkeus
47,5 cm
Paino ilman kiviä
95 kg


Kiukaan asennusohje (pdf)

Mittapiirroskuva (pdf)


Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet