Kiuas.fi on  IKI-kiukaiden virallinen verkkokauppa.

Cart

Löylyn IKI-puukiuas vihittiin käyttöön

Löylyn IKI-puukiuas vihittiin käyttöön

Hernesaaren Löylyyn mittatilaustyönä tehty kiuas on suurin jatkuvaan käyttöön tehty IKI-puukiuas. Kiukaan korkeus on 160 cm.

Share using your favourite service


Lauantaina 21.5 vihittiin käyttöön Löylyn tilaussaunaan valmistettu jättiläismäinen IKI-puukiuas. Ensisytytyksen suorittivat Löylyn omistajat Jasper Pääkkönen ja Antero Vartia, jonka jälkeen päästiin kokeilemaan kiukaan löylyjä. Saunan ulkopuolelta lämmitettävä kiuas valmistettiin erikoistyönä mittojen mukaan ja sen kivimassa on huikeat 600 kiloa!

IKI valmistaa erikoispuukiukaita isoihin saunoihin ja haastaviin kohteisiin. Hernesaaren Löylyyn mittatilaustyönä tehty kiuas on suurin jatkuvaan käyttöön tehty IKI-puukiuas. Kiukaan korkeus on 160 cm ja se on integroitu jalkalauteeseen. Puuntäyttö tapahtuu saunan ulkopuolelta. Kiukaan rst-verkkoon ja IKI-piippuun tehtiin musta keraaminen pinnoite arkkitehdin toiveiden mukaisesti. Keraaminen pinnoite on saatavana kaikkiin IKI-kiukaisiin tilaustyönä.

IKI-puukiuasmallistoon on tullut uusi tuote, joka soveltuu 20-40 kuution saunoihin. Kiuas nimettiin projektin innoittamana Löyly IKI -puukiukaaksi.